lotsov ® * the cooperative organisation which specialises in business incubation, acceleration, internalization

donderdag, januari 13, 2005

Bono is nu officieel ook een Lovemark!

Het gaat goed met het netwerk! Naast de nominaties voor Elvenstone Networks, de Lotsov Foundationzelf, Amnesty International, Greenpeace is Bononu officieel ook erkend als een Lovemark! WOW!

maandag, januari 10, 2005

Lotsov Foundation @ Lovemarks.com

Saatchi&Saatchi, 1 van de grootste reclamebureaus van de wereld heeft een nieuwe aanduiding voor het iets hebben met een merk in het leven geroepen. Namelijk het zogenaamde 'Lovemark'. Een Lovemark is het merk waar jij/men liefde voor voelt. Saatchi@Saatchi heeft fit gedaan omdat ze merken dat consumenten steeds meer optreden als ambassadeur voor een merk wanneer zij zich daar goed mee kunnen vereenzelvigen. men voelt daar dan als het ware een soort liefde voor.

De Lotsov Foundation is dus op de valreep van 2004 ook voorgedragen als Lovemark van Saatchi&Saatchi! Daar zijn we behoorlijk trots op! We staan zelfs op de startpagina van Lovemarks! Dit is tamelijk uniek aangezien we nog geeneens een website hebben.

Ga snel eens een kijkje nemen op de site of stem op de Lotsov Foundation als jij ook vind dat we met goede dingen bezig zijn.

Mocht je vragen hebben over wat we doen of wil je ons meehelpen, neem dan even contact op met Edgar Neo de founder van de stichting.