lotsov ® * the cooperative organisation which specialises in business incubation, acceleration, internalization

donderdag, maart 03, 2005

Lotsov start Lotsov Ambassadors als eerste project

De Lotsov Foundation is ism met de OMIJ in Rotterdam een project gestart onder de naam
Lotsov Ambassadors.

Lotsov Ambassadors, de naam zegt het al, zal zich bij de verspreiding opstellen als een ambassadeur voor uw bedrijf/organisatie/instelling en zo zorgdragen voor de Binnenverspreiding en/of Buitenverspreiding en/of Flyeren van uw boodschap door de inzet van zeer gemotiveerde medewerkers tegen een scherpe tarifering. De verspreiding kna gebeuren op basis van onze eigen adreslijst van ditributiepunten maar ook obv uw adreslijst.

Onder Binnenverspreiding wordt verstaan:De verspreiding van affiches en gebundelde folders, flyers, magazines en kranten in Rotterdam en regio op geselecteerde plaatsen waar in-cultuur-geïnteresseerden komen. (In principe verspreiden wij niet huis-aan-huis.)

Onder Buitenverspreidingwordt verstaan:Het aanplakken van affiches, uiterlijk 12 dagen voor het evenement plaatsvindt.

Onder Flyering wordt verstaan:Het verspreiden van Flyers op markten, in winkelgebieden, en bij concerten of evenementen (evt. in heel Nederland).

Onze flyerteams bestaan uit enthousiaste jongens en meisjes vanaf 17 jaar. Etno-marketing door middel van speciaal samengestelde Marokkaanse / Turkse / Antilliaanse / Spaanse / ? Flyerteams behoort ook tot de mogelijkheden!

Tarieven:De tarieven zijn wellicht vergelijkbaar met die van de KultuurKoerier. Echter wij zijn anders als het gaat om de houding van onze medewerkers, verspreidingsadvies, (uw eigen) adresselectie, nazorg na verspreiding, feedback na verspreiding, etc.

Edgar Neo: “Het verspreiden van uw drukwerk is 1 van de belangrijkste wervingsmethodes om publiek binnen te krijgen. Hoe kan het dan dat er geen één is die dit bijzonder serieus neemt en keurig de afspraken nakomt?

Voordat ik de Lotsov Foundation op heb gericht heb ik onder andere als serialentrepreneur met oa thinQ mijn brood verdient.

Om mijn klanten naar mijn website(s) / evenementen / gamecentre te krijgen heb ik heel wat materiaal laten drukken en verspreiden.

Echter nooit met een bevredigend resultaat. Er was en is altijd iets met de bezorgservice. Hebben ze scherpe tarieven dan is er een probleem met de adreslijst. Is de adreslijst / verspreidingsgebied geen issue dan krijg je geen feedback wat betreft de respons op je uiting, etc, etc.

Nu geven we u een alternatief en de jongeren een kans!”

We kennen elkaar nog niet, daarom doen wij u dit aanbod. De eerste verspreiding van uw boodschap doen we voor de helft van de prijs van de KultuurKoerier! Ga naar KultuurKoerier.nl stel een pakket samen of neem contact met ons op en we maken er één voor u!

Via onderstaande wegen zijn we te bereiken:

Lotsov Foundation
Van der Sluysstraat 266
3033 SR Rotterdam
E: lotsovfoundation@gmail.com

Edgar Neo
Enabler/Firestarter/Founder
T: +31 (0)6-48 74 9008
F: +31 (0)842-238 501


Voel je je aangesproken? Klik dan hier
Wil je met je bedrijf partner worden? Klik dan hier

Ben je benieuwd wie we zijn en wat we doen neem dan eens een kijkje op onze website: www.lotsovfoundation.nl